söndag, april 30, 2006

Måste säga att jag är otroligt trött på att vara förkyld igen.......
Här trodde jag att man skulle bli friskare och må bättre när man slutade att röka...... men inte fan gör jag det. Nej jag vill inte börja igen .....men jag är trött på att vara förkyld hela tiden.

Till nått helt annat....min syster ..... tvättade bilen härom dagen......det gick inte så bra........
Ett tips...när man åker in i tvätteriet så är det bra att ha vevat upp fönstrerna först. hahah

4 kommentarer:

Anonym sa...

*Asg* Hoppas hon nu läser din blogg, så hon vevar upp fönstret nästa gång... om hon nu inte kommit på det själv ännu...? Ögonbrynsmallarna? Tror du mina slarviga döttrar skulle få lägga sina händer på dem? Min guldgruva? Inte en chans...! Fast de verkar ju i och för sig fixa det där ändå! Men för mig funkar de toppen! Och de vänner jag lånat ut till! Alla säger att du aldrig varit mer nöjda med sina bryn! Det funkar verkligen! Kram!

Superquinnan sa...

HAHAHAHA. Och det där med Cornonan, känner igen mig! Tack för inlägget.. Ja katter är mysiga. Jag vill ha en NU!

Anonym sa...

Jag var också mycket sjuk när jag slutade och röka men det blir bättre tro mig. Ge inte upp jag tycker du är jätte duktig.
Jag slutade för drygt två år sen och har inte tagit en cigg sen dess.Jag hade rökt i över 20 år.Man känner hur illa det luktar av de som röker och varje gång tänker jag, fan har jag luktat så där! kämpa på/Ullis

popsan sa...

Jag slutade att röka mycket för att jag inte mådde bra, fick ont i lungorna, halsen bla.
Medans jag rökte var jag nojig med att lukta rök. Nu när jag säger till folk att jag har slutat så säger dom ...men du har väl aldrig varit rökare.
Så eftersom jag inte ser ut att vara rökare så borde jag inte röka heller. Enkelt eller hur.